Möhippa

Med över 50 möhippor som merit anordnar Widelius Dansstudio dansmöhippor. Vill ni dansa på möhippan? Överraska bruden med en upplevelse och ett fantastiskt minne ihop med sina vänner? Filma, fota och spara händelsen, varför inte visa upp ett filmklipp på den kommande bröllopsfesten? Vi kan också göra en danskoreografi som kan visas upp på bröllopet!

Aktiviteten ger både motion och ett härligt skratt för bruden och vännerna.

Uppvärmning
Koordinations övningar
Gruppövningar
Styrka
Koreografi (dansen)

Pris för dans vid möhippa/svensexa (60 minuter): 1600 kr

Reseersättning utanför Widelius Dansstudio i Fjällbacka.

Vi skräddarsyr en rolig stund åt er på möhippan. Ni har möjlighet att välja tema och jag formar utifrån era önskemål! OBS! Jag förbehåller mig rätten att avbryta möhippan om deltagare är för berusade för att kunna delta i klassen, då sker ingen återbetalning.

viktorawidelius@yahoo.com

Varmt välkomna!

Omdöme 2024:

Vi var supernöjda allihop med vår möhippeaktivitet som vi valde att ha hos Widelius Dansstudio. Vi hade önskemål om ABBA-tema till vår dans vilket Viktoria förberett så bra så vi alla kunde vara med fast bruden ändå var i fokus vilket vi ville! 🙂 Vi välkomnades av ABBA musik redan i entrén vilket var uppskattat. Avslutningen av aktivitet blev så fin och känslosam tack vare Viktoria så några av oss till och med fällde en liten tår.
Tack Viktoria <3″

Med vänlig hälsning,
Moa