Viktoria Widelius

Jag är uppväxt i Fjällbacka, norra Bohuslän och driver idag Widelius Dansstudio Kristinehamn sedan 2011. Jag har 22 års erfarenhet av dansundervisning är gästlärare på olika skolor i Värmlands län och även som konståkningslärare och konståkningsdomare. Min utbildning består i bland annat Balettakademien i Göteborg, danshandledarutbildningar och kontinuerlig fortbildning inom dans. Med meriter som att koreografera ismodevisningen Frozen Diamond i Löfbergs Lila Arena i Karlstad mellan Färjestad-HV71 och två dansverk i Blå hallen i Stockholm är jag en person som gillar disciplin, utmaningar och att se mina dansare utvecklas.

Jag är konstnärlig ledare för Widelius Dance Company, ett danskompani, som tagit silvermedalj 2015 och 2016 i Nordens största danstävling Streetstar i Stockholm. Utöver detta brinner jag för dansprojekt med elever med olika funktionsnedsättningar.

2016 fick jag mitt certifikat från den professionella dansutbildningen Steps on Broadway i New York.

P.s I danssalen leker vi inte. Här dansar vi…

På mina lektioner får du en fartfylld blandning av teknik, styrka och balans som utformas i konstnärliga och uttrycksfulla koreografier. Jag gillar disciplin och tydliga ramar fast emellanåt plockar jag fram min impulsiva sida.

Moa Thulin

Jag är uppvuxen i Åmål men bor numera i Karlstad. Sedan jag var liten har dansen alltid funnits med mig, jag började dansa när jag var 5 år hos Åmåls drill dans och cheer. 2016 började jag på Sundstagymnasiet på estetiska linjen dans. Jag började som dans och cheerleading ledare redan när jag var 13 år och har ända fram tills idag varit danslärare. Hösten 2016 började jag jobba som hos Viktoria på Widelius Danstudio i Kristinehamn där undervisar jag i Femenine Vibe. Femenine Vibe handlar om att kunna släppa loss men även känna sig stark både fysiskt och psykiskt. På Femenine Vibe klasser gör vi allt från koreografi, styrka och att jobba upp sitt självförtroende för att känna sig riktigt stark i sig själv.

Disa Östby Jansson

Jag är uppvuxen och bor i Kristinehamn. Jag älskar alla möjliga sporter och har ända sedan jag varit liten tränat gymnastik. Jag började vid tre års ålder och slutade som 18 åring. Det var i gymnastiken jag fick upp mitt intresse för dansen. Det tränades lika mycket dans som alla andra redskap och det var väldigt roligt att det var så. I flera år har jag varit gympatränare och kommer bli danslärare hos Viktoria på Widelius Dansstudio i Kristinehamn vårterminen 2018. Det jag vill uppnå som tränare/lärare är att alla elever ska få ett bra självförtroende och stark självkänsla. Att våga tro på sig själv men framförallt ha roligt.

Stefan B Johansson

Information kommer snart!

Sofie Bergström

Jag är uppvuxen i Kristinehamn och upptäckte dansen genom gymnastiken där vi hade friståenden. Efter det gick jag det estetiska programmet med inriktning dans, danshandledarutbildningen och danslinjen på KPS.
Sedan 11 år tillbaka så har jag varit gymnastikledare för olika grupper med barn i olika åldrar. Hösten 2013 började jag som danslärare på wideliusdansstudio här i Kristinehamn. Jag har undervisat i Barndans, Jazz, Jazzmusical, Musikaldans och dansakrobatik. Just nu har jag dansakrobatik där det handla om att våga utmana sig själv, Alla kan utifrån sin egen förmåga, det är bara du som sätter dina egna gränser. Mina lektioner innehåller både akrobatiska moment och dans i olika former.