Anmälan

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse så att får ett en garanterad plats då grupper kan fyllas snabbt. Det kostar inget att anmäla. Och man kan självklart avboka sin intresse anmälan.

Antal tillfällen

12 tillfällen per termin för samtliga kurser.

Uppvisning

En uppvisning ingår i alla kurser. Inträde 60 kr, barn under 12 år går in gratis.

Rabatter under en termin

Syskonrabatt 100 kr/barn.

Dans

Tid

Pris / termin

Barndans

45 min

1100 kr

Dansmix

50 min

1150 kr

Dansakrobatik

50 min

1150 kr

Balett/Vighet

60 min

1299 kr

Jazz Modern

60 min

1299 kr

Dansakrobatik

60 min

1299 kr

Jazz Modern

60 min

1299 kr

Widelius Dance Company

4000 kr

Återbetalning

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning eller reducering av kursavgiften. Frånvaro berättigar inte till överföring av betald kursavgift till nästa termin. Om du pga sjukdom inte kan fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalas kursavgiften för den tid läkarintyget avser, med ett avdrag på 150 kr per kurs.

Avbokning

Om du avbokar din kurs före kursstart återbetalas summan minus 150 kr. Om kursen ej blir av återbetalas hela summan.

Ny elev

Om man är ny elev får man tillbaka hela summan efter första danstillfället om man ej vill gå kvar. OBS ni måste avboka via Viktoria Widelius.

Övriga upplysningar

Widelius Dansstudio förbehåller sig rätten att ändra tid samt dag om så blir nödvändigt. Widelius Dansstudio ansvarar inte för personliga tillhörigheter. OBS! Läraren kan flytta en elev till en annan åldersgrupp (oberoende av ålder) om läraren anser att det är det bästa för elevens dansutveckling.

Marknadsföring

Jag förutsätter att ni tillåter att bilder på ert barn, utan namn, kan  publiceras på hemsidan eller på företagets facebook sida eller i lokaltidningen (Kristinehamnsposten, NWT, Bohuslänningen eller Strömstadstidningen). Bilder och text är marknadsföring och hjälper till att verksamheten utökas. Om inte, kontakta Viktoria Widelius. OBS Vid events, uppvisningar o.s.v. kan jag ej hindra publik att ta kort eller filma.

Klädsel och skor

Balett/gymnastikdräkt eller träningsbyxor och t-shirt/linne. Balettskor (sockiplast) eller barfota, vattenflaska. StreetJazz lektionerna har vi gympaskor, ej svart sula.

Widelius Dansstudio ansvarar inte för personliga tillhörigheter.